Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/3 ΚΑΙ ΩΡΑ 10-11, θα γίνει η   ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ.

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ, ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.

(ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΘΩΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΣΕΛΙΓΚΑ.)

Φύση και παιχνίδι σε 2 μέρη

Ηταν μια πολύ ωραία χρονιά, δημιουργική και συνεργατική. Κάναμε όμορφες δράσεις κοντά και μακριά από το σχολείο μας και καλό είναι να τις θυμόμαστε.

Περιβαλλοντική ομάδα 2014-2015

Για να θυμόμαστε τις όμορφες δράσεις της περιβαλλοντικής ομάδας . Επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. 2014

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

οι μαθητές/τριες δημιουργούν

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 8ου Γυμνασίου Αθήνας εύχεται σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους ολόψυχα Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!

  • Το 15μερο των διακοπών του Πάσχα οι καθηγητές του σχολείου μας συνεχίζουν να αναρτούν μαθήματα στο sch.gr eclass και οι μαθητές μπορούν να αποστέλλουν τις εργασίες τους , είτε μέσω του eclass, είτε στα email των δασκάλων τους.
  • Η σύγχρονη τηλεκπαίδευση θα  συνεχιστεί από την Δευτέρα, 27/4/2020.   Παρακολουθείτε συχνά την ιστοσελίδα του Σχολείου μας, όπου θα αναρτώνται νεώτερες  ανακοινώσεις για τα μαθητικά θέματα. 

Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ

Οι συζητήσεις δεν είναι σε καραντίνα

Η φιλία δεν  είναι σε καραντίνα

Το χιούμορ δεν  είναι σε καραντίνα

Το διάβασμα  δεν  είναι σε καραντίνα

Μένουμε με αγάπη! Μένουμε Σπίτι! (ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΚΑΝΑ, Α1)

Εκπαιδευτικό blog πάνω σε θέματα Φυσικών Επιστημών.

Βιολογία-Χημεία Γυμνασίου και όχι μόνο!

http://lexeiskartelas.blogspot.com/

Με αφορμή την επιμόρφωση εκπαιδευτικών με τίτλο «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Βασικές Δεξιότητες των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ)» (Β’ επίπεδο), στήθηκε το blog ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΡΤΕΛΑΣ – 8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΑΣ το 2010, σαν μια πρώτη προσπάθεια προσέγγισης των μαθημάτων των φυσικών επιστημών αλλά και των πολιτιστικών και λοιπών δραστηριοτήτων της μαθητικής μας κοινότητας. Μέχρι σήμερα χρησιμοποιείται σαν ένα αποθετήριο μαθημάτων, σχολιασμών και βοηθημάτων για τον εμπλουτισμό της Βιολογίας και της Χημείας κυρίως, που μελετούμε με βάση το Αναλυτικό Πρόγραμμα και τα Σχολικά βιβλία.

ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ blogspot: ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΡΤΕΛΑΣ πατήστε στον σύνδεσμο:http://lexeiskartelas.blogspot.com/