Οδηγίες Σχολείου

Ιστοσελίδα Σχολείου : 8gymathin.att.sch.gr

E-mail Σχολείου: mail@8gymathin.att.sch.gr

Τηλέφωνο Σχολείου : 2108670658

ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σε έναν φυλλομετρητή που χρησιμοποιούμε (π.χ. Google Chrome, Firefox, Safari, Opera, Microsoft Internet Explorer ή Microsoft Edge) πληκτρολογούμε την διεύθυνση https://eclass.sch.gr και κάνουμε είσοδο στην Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (e-class),  χρησιμοποιώντας το λογαριασμό του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου, με όνομα χρήστη (πχ. a1101489) και κωδικό (πχ Αm11111!). Αφού κάνουμε είσοδο στην Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη, εμφανίζεται η λίστα των μαθημάτων και επιλέγουμε το μάθημα που μας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ πάνω του.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΕΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ!!!  Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) του  μαθητή στο sch.gr είναι το όνομα χρήστη, πχ. a1101489 με sch.gr , δηλαδή  a1101489@sch.gr. Πληκτρολογούμε  σε έναν φυλλομετρητή (π.χ. Google Chrome, Firefox, Safari, Opera, Microsoft Internet Explorer ή Microsoft Edge) το webmail.sch.gr και χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό που έχουν  δοθεί για το eclass (πχ όνομα χρήστη  a1101489) και (πχ κωδικό Αm11111!) διαχειριζόμαστε την ηλεκτρονική μας αλληλογραφία ( δηλαδή  τα μηνύματα που αποστέλλονται από το σχολείο). ΕΔΩ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ, ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ EMAILS ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Σ’ αυτή την διεύθυνση θα αποσταλεί από το Σχολείο e-mail που θα περιλαμβάνει ένα σύνδεσμο (link) της μορφής: minedu-gov-gr.webex.com/meet/dimitriou από τον κάθε καθηγητή που σας κάνει μάθημα (π.χ. από τον κ. Δημητρίου). Αυτός ο σύνδεσμος αφορά την τάξη του κ. Δημητρίου και όταν έχετε μάθημα μαζί του θα πατάτε σε αυτό το link. Για να συνδεθείτε στην τάξη του κ. Δημητρίου θα πρέπει να πατήσετε πάνω σε αυτό το link που θα σας έχει δοθεί με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση (πχ a1101489@sch.gr) .

Το πρόγραμμα των μαθημάτων της σύγχρονης εκπαίδευσης θα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σχολείου (8gymathin.att.sch.gr ).

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, 9/11 ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΤΑ EMAILS  ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ LINKS(ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ) ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ. ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ  ΣΩΣΤΑ LINKS(ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ) ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ. ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΑΣ, ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ, ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΞΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ π.χ.. a1101489@sch.gr .

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΡΓΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ    ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΑΣ.

   ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Επιπλέον βοήθεια: Μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους