ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, 8/2/2021 ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ. 

ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ , ΚΥΡΙΑΣ ΕΛΕΝΑΣ ΣΕΡΜΠΑΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΊΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟ. 

ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ  ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ. 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΊΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΊΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ. ΟΙ  ΣΥΛΛΟΓΟΙ  ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.  (ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΣΕΡΜΠΑΝ, 6989190376.)


ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ,  25/2/2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.30 ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ URL  https://minedu-secondary.webex.com/meet/papazafei